Perşembe, Mart 22, 2007

Nesemizi bulalim


Neyse, hayat bu, geciyor gidiyor bir sekilde. Insanoglu, insanogullari arasinda yasamak zorunda olmasa hayat ne güzel olurdu.:)Bakin bahar geldi, newroz geldi, cümlemize kutlu olsun. Ben neselendim bile :)

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Senin icin birseyler koydum ben.

www.elifsavas.com/blog

ciceklibahce dedi ki...

Kusura bakmadım tabiki:) Biraz geç bir cevap oldu çünkü bu aralar çok yoğundum. Hem zaten cevaplamış sayılırsın bu da senin cevabın:)

Sana kolay gelsin yeni bir yere alışmak zor ama eminim yakın zamanda alışırsın.

Bahar geliyor havalar ısınıyor diye benimde içim cıvıl cıvıl:))

Secil Y. dedi ki...

bulduk valla,sağolasın teyzenteyfik.
bu türküyü dinleyince hep kendime uyuz oluyorum neden bu kadar yeteneksizim diye.bir de halay çekebilseydim becerip çok iyi olurdu.ses içime işliyor ama bedene hareket veremiyor. bağlantımda bir kopukluk var,kesin.
sevgiler,kittyWu

teyzenteyfik dedi ki...

Elif,
cok incesin ;)

Ciceklibahce,
sana da inceligin icin cok tesekkürler.:)
bahar geldi demistim degil mi ben? Yok, dünden beri bir kar basladi ki sorma!

Kitty wu,
baglantida kopukluk bende de var galiba:)

teyzenteyfik dedi ki...

Ya ben bir sey sormak istiyorum,
ben bir kac aydir, su google hesabi mereti ciktigindan beri, bu yorumlar kismina girip bir seyler yazmakta zorlaniyorum. Herkes icin gecerli mi bu?
Yani su sekilde oluyor ; diyelim ki bir sayfayi ziyaret ettim ve bir yorum yazacagim oraya. Direkt Blogger sekmesine tiklayip, kullanici adim ve sifremle giremiyorum. Tam tersi önce blogger.com a gitmem, oradan sifrelerimle kendi bloguma girmem ve kendi sayfamdaki linkler vasitasiyla yorum birakmak istedigim bloga ulasmam lazim. Eger gitmek istedigim blog linklerim arasinda degilse, yine önce kendi hesabima gecip, sonra o sayfayi acmaliyim. Bu sekilde ancak oluyor.

Karisik mi anlattim? Birilerinin bir fikri ya da cözümü varsa, ya da bu asamada benim yaptigim bir yanlisi farkeden varsa lütfen bana yardimci olabilir mi?

Saygilar, sevgiler

Adsız dedi ki...

google kısmını hiç sorma bana, ben de yeni bloga geçtim mi,geçmedim mi, neden bazılarının bağlantısını kabul etmiyor, anlamadım.

bu arada, ben de neşemi buldum. teşekkürler.

Adsız dedi ki...

ben sunu farkettim ki eger adresimin basina "http://" yazmadan girersem adimin uzerine tiklanamiyor bloggerdaki sitelerde. bu benim blogum wordpress uzerinden oldugu icin oluyor saniyorum, ama belki ayni sey bloger icin de gecerlidir. kullanici adi ve sifre konusu baska bir sey tabi, onu bilmiyorum.

Fulya dedi ki...

Buraya da geldi bugun itibariyle!
Muhtesemdi! Ama cok garip daha dun heryer camur erimeye calisan karlarla kapliydi. Birde gece yagmur yagip arabalari temizlemis. Sanki baska biryerde uyandik..
Iyi baharlar hepimize:))

Adsız dedi ki...

ben daha yeni dinledim turkuyu. bulduk nesemizi sayende. hatta dinlerken kalktik soyle iki donduk bile:) bu bahar herkese nese getirsin.

ciceklibahce dedi ki...

Bende tam anlattığın şekilde yorum bırakabiliyorum!!

teyzenteyfik dedi ki...

Endiseli peri,
ne demek, arada böyle yapici nese elemanlari (ne demekse:)kullanirim snein icin.

Pelin, evet,mesela benim blogdaki senin bloga yönlendiren linkte de bir sorun var. Önce yoktu. Onu düzeltmem lazim.
Demek türkü esliginde iki de döndünüz ha. ohh:) Ben tek basima pek dönemedim ama siritarak, kasimla gözümle döndüm sayilir:)

Fulya,
daha da güzel günler getirir bahar oralara umarim. Burada yine güzellesti hava.

Ciceli Bahce, ne yapsak, Ankara`ya falan mi yürüsek? :) derdimize care aramaya