Çarşamba, Mart 21, 2007

Boru degil

Cok telasliyim buraya geldigimden beri. Tüm ürkekligime ragmen girisken, yirtici bir tip olmaya zorluyorum kendimi. Ben neden böyleyim ya? Aslinda böyle degildim, ki degilimdir de ama biraz yetersizlik (benim ölcülerime göre, baskasina göre öyle olmamasi derdim degil) hissettigim bir ortamda direkt bu kisiligime bürünüyorum. Off, hic sevmem bu halimi. Sapsal cocuk gibi!!!

Bugün aksam yeni gelenler icin minik partimsi bir sey vardi o bahsettigim villada. Düsünün bu halim nasil bir sekilde göze carpiyor ki adam(dersini aldigim bir Prof.) bana sürekli ana okuluna yeni katilmis yetim cocuk muamelesi yapti, sefkatini üzerimden eksik etmedi. E fena mi oldu, yok olmadi. Eve dogru yürürken siritip durdum, daha iyi olacak, biraz sabir diye tekrarlaya tekrarlaya. Halbuki ayni Prof.la sabahki görüsmemizde yüzüm öyle düsmüstü ki. Ah bir de suratima hakim olmayi ögrensem. Elime koluma hakim olmayi gerek cebime sokarak gerek gögsümde kavusturarak cözüyorum ama bu surat fena bir sey. Aninda belli ediyor icimi. Lanet olsun.

Neyse, diger hocalarla da tanistim, hepsi pek sicak tipler. Bakalim, bu yeni hayatta yeni kurallar da var bir nebze de olsa. Hemen not vermek yoook! Aman ne kural, degil mi?

Bir de su var. Simdi bazi mevzular hakkinda konusuyoruz derslerde ve ben mizacim geregi öyle cok fikir belirtmem. Yani belirtirim de öyle ivir zivir seyler hic demem. Düsünmemin, dile getirmemden kisa sürdügü bir fikri neden söyleyeyim ki. Herkes zaten bunu bilir, düsünür derim. Ama yok, bunlar tam tersi. Ben agzimi acmaya bile tenezzül etmezken, bunlar dile getiriyor ve digerleri de cok iyi buluyor bunu. AA, evet, cok dogru bir yaklasim, evet, cok iyi bir argüman! Git isine diyemezsin de bunlara.

Tekrar bir neyse. Bir de burada tek anahtar ile apartman kapisini da ev kapisini da acabiliyorsunuz. ilginc buldum, paylasmak istedim.

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Surada yazdiklarinda ortaya cikan karakterinin onda birini gorebilirlerse, izin verirsen, sana hayran kalacaklardir, eminim! ;o)

www.elifsavas.com/blog

Fulya dedi ki...

Ilk gunler boyle oluyor T.T donem ya da sene sonunda kendine sasiracaksin. Nerden nereye geldim diyeceksin. Ben ilk gunlerimde proje sunumlarimda titrer dururdum.

Adsız dedi ki...

peki, başkalarının anahtarları apt. kapısını açıp kendi dairelerini açıyor da mesela seninkini açmıyor mu? yazının en önemsiz kısmı ama olsun. aslında şimdi farkettim, bizim bölümde de öyle olmalı. demek bizim hangar gibi odayı hocalar açamıyor, ama hepimizin anahtarı ana kapıyı, diğer ortak odaları açıyor. tamam, çözdüm, o ortak odaların kilitlerini diğer tüm kombinasyonlar açacak şekilde yapıyorlar demek. ilginç ama.

öyle tartışmanın öne çıktığı yerlerde mümkün olduğunca fikrini paylaşmaya çalışacaksın. sana söylemeye değer gelmeyen şey çoğunluk için değişik olacaktır.

Sebnem'den dedi ki...

MERHABA..SENİ GAYET İYİ ANLIYORUM.BENİMDE BAŞIMA GELİRDİ..BİLDİĞİM BİR KONU,YORUM YAPILIYOR,AMA KİMSE DOĞRUSUNU BİLMİYOR.HA!DUR!ŞİMDİ SÖYLEME ZATEN HERKES BİLİYOR KOMIK DURUMA DÜŞERSİN DİYORUM.AMA YOK YANİ.BİLMİYORLARMIŞ..O YÜZDEN İÇİNDE TUTMA BİLDİKLERİNİ ÇEKİNMEDEN ANLAT PAYLAŞ..SONUCUNDA TOTEM MUAMMELESİ GÖRÜRSÜN:))...TAPILACAK KADIN!!!:))OLURSUN HERKESİN GÖZÜNDE..

teyzenteyfik dedi ki...

Elif,
söz akilli olacam, sabirli olacam :)

Fulya,
ben daha bugün farkettim senin blogun oldugunu. Hatta bir ara yazacaktim senin neden blogun yok falan diye ama sonra düsündüm de illa olmak zorunda degil :) Demek önce link vermede bir sorun oluyordu da ben göremiyordum. Kisa bir baktim bugün ama en kisa zamanda iyi bir karistiririm sayfalarini.
Bu arada ellerimin titremesinden gectim de yanaklarim kizarmiyor mu, ah ne sirin oluyorum o vakit, o yanaklar ne tatli oluyor bir bilsen ! :)
Sevgiler.

Simon limon,
evet, tam dedigin gibi su anahtar mevzusu. Ben ilk gün killanmistim ama, ya komsular benim eve girerse diye :)
Tamam, gereksiz de bulsam konusacagim, dilime vuracak bundan sonra her bir sey :)

Sebnem,
yok kuzum, tapilacak kadin kim ben kimim! :) Gerci niye olmasin ki, olsun :)

Fulya dedi ki...

Cunku yoktu Teyzen, sonra oldu ama acilmaya niyeti yoktu kendi kendime yazisiyordum. Sonra nerdeyse silah zoruyla acildi:)))

Adsız dedi ki...

ne garip, öyle durumlarda kimse benim evime girer mi diye değil de (başkalarının böyle birşeye kalkışmayacağını zaten biliyorum) ben başkalarının evine girebilir miyim diye geçiriyorum.

teyzenteyfik dedi ki...

Fulya,
hadi hepimize hayirli olsun öyleyse:)

Simon,
tam tersi düsünüyoruz desene. Bana kalirsa ben de buna kalkismayacagimdan cok eminim ama baskalarindan emin olamam. Ama aklima da kurdu düsürdün hani, niye olmasin, acaba nasildir baskalarinin evi, hatta gizlice girmek nasil olur. Yok, benim kalbim kaldiramaz, heyecandan nefes alamam, bayilirim, ölürüm bile belki:)

Adsız dedi ki...

senin o halin gözümün önüne geliyor tam aptal birçocukolursun ama çok tatlı olursun oysa sen bu kadar çabalamasan herkes seni çok rahat tanıyacak neden zorluuyorsunkii T.T dere

teyzenteyfik dedi ki...

Ne bileyim dere`cigim ya. Sasmisim iste :)