Pazar, Mart 11, 2007

Ben bir marti olsam


Annem beni rüyasinda görmüs. Gözlerimle, gökyüzüne bakarak gökkusagi olusturuyormusum. Ben baktikca yavas yavas renkler beliriyormus ve bunun olabildigine sasiriyormusuz.

6 yorum:

Açalya dedi ki...

Ancak anneler gorur boyle guzel ruyalari cocuklari hakkinda...Cok burnum sizladi simdi.
Brenna Mac Crimmon Canada'dan gelip bizim muzigimize sahip cikmis ya, baska ne denir? Cok etkileyici. Sarki desen harika...film de oyle...

Adsız dedi ki...

Ben Brenna ile tanistim, Kanada'da evine gitmistim. Bir Turkle evlenmis, anlasamayip bosanmislar. Sonra, telefonla gorusur olmuslar. Barisacak gibiylermis ama oglan trafik kazasinda olmus.

Boyle oluyor bazen.

Neden inanmayayim boyle ruyaya? Ruya dedigin boyle olur. Onlar ermis muradina...

www.elifsavas.com/blog

Adsız dedi ki...

ah ne guzel ruyaymis. hayrolsun, iyi seyle olacak, cok guzel rengarek seyler:)

teyzenteyfik dedi ki...

yok, iki gündür cok sacma, yorucu ve büyük sorunlarla ugrasiyorum. Rüyanin tersi cikti simdilik. Bakalim, yoluna girer her sey heralde.

Secil Y. dedi ki...

teyzenteyfik,
taşınma faslı nedeniyle uzun zamandır ugrayamadım.neyseki yerleştim buraya ama hala kursa başlayamadım.almanca hususundaki teklifin için teşekkür ederim.bende internetteki bazı sitelerden yararlanıyorum zaten.seni yormama gerek yok şimdilik.yine de çok sağol.umarım uğraştığın çok saçma ,yorucu ve büyük sorunlar en kısa zamanda çözülür ve sende rahat edersin.
bir de sana bi şarkı armağan etmek istiyorum bana dinleyince kendimi hep çok iyi hissettiren.sana da iyi gelsin diye.

http://www.youtube.com/watch?v=HwU7v6_ajOE

sevgilerimle.

teyzenteyfik dedi ki...

Kitty Wu,
cok tesekkrler. Böyle yanaklari kizarmis bir smile var ya msn de iste tam onun gibi bakiyorum simdi ekrana. Dün gece dinledim aslinda hediyeni ama simdi yazabiliyorum. Dün bu sehirdeki ilk gecemdi benim de. karmakarisik duygular iste. Cok güzeldi hediyen, beni mutlu etti ve iyi geldi.