Pazar, Şubat 18, 2007

Benim gibi

Basim döndü. Sigara ictim. Sigara ictigimde basimi döndürmesin ve agritmasin diye salata yaptim yedim. Acken sigara icince bas agrisi yapiyor. Bir film izledim. Sevimli bir film. Nesesizdim. Teyzemlerden geldim. Aksam yemeginde kuru dolma yapmisti teyzem. Cok yiyemedim. Fotograf makinami yanima almistim. Kücük kuzenimin fotografini cektim, o da beni cekti. Yüzümü cekmeye calisirken hep ayagimi cekti durdu. Büyüyünce gazeteci olursun dedi, teyzem ona. O da gece boyu ben gazeteci olacagim, fotooyaf cekecegim dedi. Cok huzursuzdu, gündüz uykusunu alamadigi icin. Kahvaltiyi da teyzemlerde yaptim. Evde ekmek yoktu, oraya gittim. Gec uyandim. Keyifsiz uyandim.

4 yorum:

Sanem dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
teyzenteyfik dedi ki...

Sanem,
cok tesekkürler. Senin de haftan güzel gecsin.
Benim pek iyi baslamadi gerci, halen su okuldan bekledigim belgeler gelmedi. Bir seyi beklerken hayat duruyor gibi benim icin. Her sey bekliyor sanki. Cok cok sabirsizim ben ve bu da bana en büyük iskence sekli, bekletmek!

Sevgiler

Unknown dedi ki...

Sen en iyisi bekleme. Nasil olsa bekledigini bilmiyor su evrak denen sey. Bekliyor, aman acele edeyim diyecek hali yok. Bekleme, gorsun gununu! Eninde sonunda gelecek ayagina.

Ben severim Pazar'i. Cumartesi'ne de bayilirim. Haftasonluk bir isim de yok ama iste... Okuldan kalma aliskanlik! Icim hoplar!

teyzenteyfik dedi ki...

Elif,
beklemeyi birak, defalarca arayip onu bekledigimi de söyledim. Gününü görecegi yok ben böyle yaptikca. O havalara girdi iyice bendeyse gurur falan kalmadi.

Nasil dramatize ettim?