Cumartesi, Şubat 24, 2007

Ben de bir anadan doğmadım mı?

Öglen, kahvalti yaparken (bir dengesizlik oldugunu ben de farkediyorum) Zelma`ya "o" maili yazdim. Gün aksam oldu halen cevap gelmedi. Hic gelmese de yeridir gerci.

Bugün Stuttgart`a gitme planimiz vardi. Benim de tam cözemedigim bir sürec sonunda iptal oldu plan. Hava cok güzeldi bugün, günesli. Kacirmamak icin disari firladik hemen. Fakat eve belki gec döneriz diye önce teyzeme ugramak ve birakmamiz gereken anahtari (onun isyerinin) vermemiz gerekiyordu. Gittik, taze cay vardi. Nah söyle gevsedik, yerlestik mutfaga. Ictik mis gibi caylari. Oldu aksamüzeri. Ciktik, biraz yürüdük. Cok feci bir yagmur -bu senenin ilk güzel yagmuru- basladi. Kaca kaca eve geldik.
Visnelipastam, neredesin sen, blogunu sildin mi, iyi misin?

10 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
asliberry dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
teyzenteyfik dedi ki...

Pelin,
pazar oldu cevap mevap gelmedi?!

Alopelintesellihatti`nin numarasi kacti ya?
:)

teyzenteyfik dedi ki...

Asli,
aslinda ben de kisiye özel girmem bu tavirlara galiba. Simdi sen söyleyince düsündüm. Zaten bir iki kisi var burada, beni arayip da görüsmek isteyebilecek.

Zavalli ben diye sizlanmayacagim simdi. Madem öyle, kizi aramamissin bile deme hakkin var cünkü.

Bir keyifsizlik hissi ya da onunla diledigin gibi bir paylasimi yakalayamayacagindan emin olmak ya da bunun icin harcaman gereken caba konusunda tembel davranmak... Bunlar da sebebi olabilir.

Sevgiler.
(Yaman ne tatli uyuyordur simdi.)

ümran dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
teyzenteyfik dedi ki...

Limon,
e söylesene yaaa. Ben de hadi blogu sildi de niye hic ugramiyor visnelipasta diyordum. Meger limonlu pasta olmussun sen :)

teyzenteyfik dedi ki...

secil,
kopya cekilecek pek bir sey yok ama yardima ihtiyacin olursa söyle. Ben de pek bir sey bilmiyorum ama iyi kötü Alo diyor. :)
Hani cep telefonlari icin yaparlar ya bu geyigi :) Alo diyor mu diyor, e tamam öyleyse :)))

Adsız dedi ki...

benimkinin postla alakası yok yalnızca merak:bu yıl isveçte okucam ve hiç almanca bilmiyorum.hazırlık okuyacak olmama rağmen merak ediyorum almanca yeterlilik sınavını verebilecek miyim diye.bu sebeple size sormak istiyorum kolay öğrendiniz mi?

teyzenteyfik dedi ki...

Anonym,
Hazirlik dedigin üniversitenin bünyesindeki dil okulu degil mi? Eger öyleyse seni girecegin dil sinavina iyi hazirlarlar.

Almanca hic kolay falan degil. Bence cok zor. Bir sürü ivir zivir ezberi var cünkü. Bence simdiden baslasan iyi edersin calismaya. Iyi bir dil okuluna gidip, günlük hayatinda da sürekli pratik yapar ve bol bol calisirsan cok da zorlanmazsin tabii ki.

Gözün cok korkmasin. Almanca ayni zamanda oldukca zevkli bir dil. Bana öyle geliyor ya da. Ögrenmesi eglenceli de. Ama ögren ögren bitmiyor da :(

Sanirim kafani daha da karistirdim :)

basarilar