Çarşamba, Şubat 14, 2007

Asiklar günü

Hani sevgililer günüydü ya, ben hic haz etmedim bu defa bu günden. Sevgili, sevdigine her gün hissettirir bir sekilde sevgisini, bugün olmazsa yarin hissettirir. Ama ya sevilmeyenler?
Bir gün olsa ve o gün herkes, kendisini seven kisiyle gecirse o günü. Kisinin sevmesi önemli degil, onu seven biriyle gecirsin yeter.
Asigina biraz teselli versin, ona bu lütufta bulunsun. Ya da eski asigina gitsin, özür dilesin, onun canini acittigi icin.
Bu, aslinda cok önemli bir mevzu. Düsünsenize size asik biri var, siz biliyorsunuz, o sizinle biraz vakit gecirmek ya da bir kahve icmek icin bile cirpiniyor ama siz öyle umursamaz, öyle havalardasiniz ki. Ahh, ne aci!!! Can yakmak...

Ben cok canlar yaktim. Gercekten. Belki halen de yakiyorumdur. Bunun icin cok üzgünüm. Bazen benim elimde olmayan durumlar da vardi ama ben hic hal bilmedim (aslinda bir cok insana göre cok iyi bildim ama bence bilmedim)
Bazen aklima birileri geliyor. Daha simdi simdi, yillar sonra o vakitler söylenen bir lafi ya da bir olayi nasil da gözardi ettigimi bu hareketimle birinin canini nasil da acitmis olabilecegimi düsünüyorum. Benim de canimi cok acittilar. Ask bu. Coguna haykira haykira, belki de küfürler esliginde (derdimi anlatmama cok yardimci oluyor) derdimi anlatamadim. Bunu cok hayal ettim. "Ah, o vakit bunu diyecektim" ya da "neden böyle yapmadim ki ben, off" diye cok kafama vurdum. Iste, tam bu durumlar icin, bir gün olsun. Alacaksin adami ya da kadini karsina, sayacaksin bir bir. Ama öyle olacak ki, o seni dinleyebilecek, yani karsina gelip oturma amaci senin derdini anlamak olacak.
Adi Asiklar Günü olsun bu günün.

(Fotograf Goretta`nin Dantelci Kiz filminin afisi. Lise bittigi yillarda trt2 de izlemistim bu filmi. Cok sevmistim. Halen bazi sahneleri net olarak aklimda. Tekrar izlemeyi cok isterdim.)

10 yorum:

ciceklibahce dedi ki...

Güzel bir düşünce bence:) Olsa iyi olur!

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
teyzenteyfik dedi ki...

Cicekli bahce,
resmi temaslara basladim, sizlerin de destegiyle en gec 2010 da ilk kutlamayi planliyorum. Hepimize cok görev düsüyor bu asamada.
Saygilar, sevgiler :)

teyzenteyfik dedi ki...

endiseliperi,
"ama kimse sahici değil biliyorsun" diye baslayan cümlende yerden göge kadar haklisin. Fakat bu onlarin günü, varsin yapsinlar artistlik. Nasil olsa en gec bir saate salya sümük olacaklar.

Yok iste, su an ki bakisimizla zor zati. Bir günlügüne ona tahammül etmeye dönüsür bu.

ümran dedi ki...

Çok eğlenceli olabilir aslında..Benim de bir erkek arkadaşım vardı bi zamanlar..başlarda fena değildi ama sonradan çocuk bana ne kadar bağlandıysa ben ondan o kadar soğudum..Hiç yoktan bi bahane uydurarak ta ayrılmak istediğimi söyledim..Çok çabaladı ama sonradan kabullendi..Fakat beni 1 hafta filan sürekli arayarak son bir kez,bi 10 dk. olsun görüşmek istediğini söyledi durdu..bana söyleyeceği çok önemli bişey varmış ve telefonda söylemesi imkansızmış..Gitmedim ama hala aklımdadır acaba ne söyleyecekti..

Dediğin gibi olursa bende bunu sormuş olurum,merakım gider :))

Aslı Cin dedi ki...

Aşıklar günü sözüne takıldım ben, ne hoş olmuş.

teyzenteyfik dedi ki...

Limon,
cok iyi olacak, cok. Hepimiz rahatlayacagiz o gün :)

Hem herkes ne canlar yakmis da, kimse demiyor ki, bana da sunu sunu ettiler diye. :)

hadi bakalim..:)

teyzenteyfik dedi ki...

Asli,
Asiklar günü tam anlamiyla ici dolu dolu bir güne yakisir ama degil mi?
sevgiler.

Adsız dedi ki...

o günü dört gözle bekleyeceğim teyzen teyfik yanlış anlama kendim için

teyzenteyfik dedi ki...

anonym,
o gün geldiginde gercekten icten ve cesurca yaralarini gösterecek misin?

zor isler bunlar.