Salı, Şubat 06, 2007

Anaaa, cevap geldi!!!

Basvurdugum okullardan birinden cevap geldi, yeterlilik sinavini gecmisim :) Bir belgem eksikmis, onu göndermeliymisim, sonra kismetse kayit yaptirabilirmisim.
Daha dün, bana memleket yollari göründü, bir baltaya sap olacagim yok bu gurbet ellerde diyerek almistim sazi elime. Sabah bir mail geldi ki, bir sahane. Gerci yine tetikteyim, henüz net bir sey yok.
Saskinligim gectikten sonra aldi beni bir telas. Anaaaa, ben napacam taa oralarda bir basima.??Tasinmam lazim, eger bu okula gideceksem. Bir de derslerin falan iceriklerine söyle bir göz gezdirdim ve gezen gözün gözü korktu. Ee, önceden bakmadin mi a kizim, bilmiyor muydun, bu kadar israrla istedigin okulun seni nasil zorlayacagini? Yok, cok bakmamistim. Zaten korkak, pisirik, kendine güvensizim ya bu mevzularda, iyice gözüm korkmasin demistim. Ki bu cevap gelen okula, sansim yok benim, deyip göndermeyecektim ama son anda ne kaybim olacak diye göndermistim basvuru belgelerimi.
Böyle iste durum. Fotograftakiler de son yaptigim perde deseni. :)

16 yorum:

asliberry dedi ki...

Tebrik ederim, biraz daha oradasın sanırım. Sevgiler

Sanem dedi ki...

Guzel haber bu , umarim senin icin en guzel sekilde neticelenir. Simdiden basarilar dilerim ayrica :)
Sevgiler
S.

Adsız dedi ki...

yıllar önce bir arkadaşımın yurtdışında doktoraya kabul aldığını öğrendiğimde üzüldüm diye yazmıştım. o da üzülen bir tek sen oldun, seni seviyorum diye cevap vermişti.

ciceklibahce dedi ki...

Tebrik ederim:) Hayırlı olsun:)

Adsız dedi ki...

Aa ne güzel haber. çok sevindim. Olsun, taşın. Ne kadar zor olabilir ki, yaparsın, çalışırsan olur:)

sevgiler.

teyzenteyfik dedi ki...

Asli,
tesekkürler. Evet, eger terslik cikmazsa, olursa okul, daha 2 yil gibi buradayim.
Sevgiler

Sanem,
efendim bu basvuru süreclerinde beni desteklediginiz, cesaretlendirdiginiz icin size ayrica tesekkür ederim.:) hatirliyorum, biraktigin bir iki mesaj bana ne iyi gelmisti.
Cok sevgiler.

Simon,
valla haksiz da sayilmazsin söylediginde. Ama bana böyle seyler söyleme simdi, üzülürüm :( aci konusmasan da severim ben seni.
Destek, gaz, iltifat vs. Bunlardan olsun, böyle seylerden dem vuralim bir süre. Cok ihtiyacim var, bildigin gibi degil:)

Ciceklibahce,
hosgeldin! Cok tesekkür ederim inceligin icin.

Endiseliperi,
ya bakalim iste, olursa görecegim. Yaparim degil mi? Calisa calisa insanoglu neler becermis degil mi?
cok cok sevgiler.

Perde desenimi kimse begenmedi mi? Tamam, tas, tabak deseni yapalim öyleyse onu:)

Unknown dedi ki...

Cok tebrik ederiiiiiim!!!!!! Tabii ki yapacaksin, "yaparsin" degil. :o) Sonra da mezuniyetini kutlayacagiz burada! Cok sevindim. Ay ne guzel! Benimle ilgili birseymis gibi heyecanlandim simdi!

Adsız dedi ki...

Tebrik ederim. Ne guzel, iyi ki kendinizi dinlemeyip yollamissiniz basvuru formunu. Hersey kisa zamanda yoluna girer merak etmeyin.

not: sizi linklerime ekliyorum, olur mu?

teyzenteyfik dedi ki...

Elif,
cok tesekkür ederim. Yüzünü kara cikarmamaya calisacagim :)
sevgiler.

teyzenteyfik dedi ki...

Pelin,
tesekkürler. Tabii ki beni ekleyebilirsin linklerine, sevinirim. Ben de seni ekledim.

Adsız dedi ki...

ne güzel bi haber.cok cok sevindim bende.benimde almanyada iki arkadaşım var kabul alabilmek için çırpınıyor biri diğeri de almanca sınavını geçebilmek için.ne kadar güzel emeğinin karşılığını alıyosun işte.ve çalışıp cabaladıkça hep alacaksın.keşke bende okuyabilsem zamanında yarım bıraktığım pes ettiğim şeyler için okadar pişmanım ki bugün.lütfen kendine güven...
desenini ben cok begendim ama perde deseni olarak değil.yani perdede canlandıramadım.canlandırma çalışmalarımda ağır mı sanki biraz dedi fikrim benim.cok bilmiş mi acaba benim fikrim? haha:)
sevgiler...
secil

uykucu dedi ki...

tebrik ederim başarılar dilerim benide yanına aldır!!!

teyzenteyfik dedi ki...

Secil,
Merhaba. Cok tesekkürler güzel sözlerin icin. O kadar iyi geliyor ki böyle seyler duymak. Arkadaslarinin isleri de yoluna girer umarim bir an önce.
"zamanında yarım bıraktığım pes ettiğim şeyler için okadar pişmanım ki bugün" bu sözünü de tekrar tekrar okudum. CÜnkü ben aslinda tembel bir seyim, ama iste yarin bir gün pismanliklar yasamayayim diye böyle cirpiniyorum. Tek aradigim, söyle rahatca yayildigim bir hayat fakat ona giden yollar hic kolay degil, hatta oraya hic varmiyor sanirim bu yollar.
Desenim icin fikirlerine gelince, efendim agir olsun birakin! Belki ben o perdeyi kaynana bohcasina koyacagim. Aaaa, aagir olacak tabii ki. :) Saka bir yana, ben tekstil desenlerinden falan hic anlamam. Öylesine karalamistim onu ve bu perde deseni olsun diye uydurmustum. :)
sevgiler

teyzenteyfik dedi ki...

Figen,
cok tesekkürler basari dileklerin icin. Tamam, gel sen de. :) Zaten bol bol birilerinin yardima ihtiyacim olacaktir.
sevgiler.

Aslı Cin dedi ki...

Tebrikler ! Her işte bir hayır vardır sözüne inanırım, baksan az daha göndermiyormuşsun.

Her şey hallolur, başlamak bitirmenin yarısıdır derler ;)

teyzenteyfik dedi ki...

Asli,
cok tesekkürler!
yarisini bitirdim öyleyse ben, ohh, aferin bana :)