Salı, Aralık 05, 2006

Bu son olsun

Kendimi marazli gibi hissedecegim simdi bunlari yazarken ama 3 gündür kesintisiz devam eden bir basagrisi cekmekteyim. Hele dün gece cok siddetli gecti. Sabah uyandigimda da hic degismemisti. Yataktan zorla cikip, eczaneye gittim ve güclü bir agri kesici istedim. Kadin migren icin olanlardan birini verdi. Simdi biraz daha iyi gibiyim. Ama lütfen migren olmasin bende :(

6 yorum:

asliberry dedi ki...

baş ağrının sebebi gözlerin olabilir. dolayısıyla da uykusuzlukla bağlantılı olabilir. bol yoğurt ye ve 1 hafta tv izleme, bilgisayara girme (iş yerinde mecbur kalıyorsundur belki ama evde girme)
saat 22.00 civarında sıcak bir duş alıp, papatya çayı içerek ve kitap okuyarak uykuya dalmaya çalış.

amma da emir verdim değil mi, ne kaba şeyim.
bu arada sabah saat 01:30'da yorum yapan birinin tavsiyelerine bak.

geçmiş olsun, sevgimle.

Adsız dedi ki...

bende de ayda 1-2 kez geliyor böyle bir baş ağrısı ama seninkisi çok uzun sürmüş benim yarım günden fazla sürenini hatırlamıyorum...çok kötü bir şey yaa geçmiş olsun ben gözümden yaş geldiğini bile hatırlıyorum, hele gece gelmişse ve ağrı kesici birşey bulamamışsam :( soranlara beynimde ya ur var yada nur var diyorum :)

teyzenteyfik dedi ki...

Asli,
ben hadimim diyorum, sen kac kizin var diye soruyorsun. :)

yani, dün gece en son saat 04.00 gösteriyordu, ben uykuya dalmadan.

Olsun, gecer, iyiyim ben.
bir dönem olur böyle zaar.

teyzenteyfik dedi ki...

gaykedi,
aman nur olsun beyninde.

Ben de bu huzursuzluguma senin gibi bir kulp bulmaya calisirken "herhalde ben lanetlenmisim" dedim sevgilime, simararak. O da ciddi ciddi "kimse lanetlenecek kadar önemli degildir su dünyada, kendini cok önemli biri sanma" dedi!!!
Bu da bana kapak olsun :)

Gecmis olsun dileklerin icin cok tesekkürler.

EvA yasam mektuplarim dedi ki...

meraba
gecmis olsun. bu bas agrilarindan bende de var. nedenlerine ve cozume gelince
1)mevsim degisikliklerindeki uzun sureli agrilar
2) hayatinda yapman gerekenler var (ozellikle isle ilgili) ve sen bunlari erteliyorsan veya canin yapmak istemiyorsa, iste beynindeki bu dusunceler kurt olup, beynini isiriyor.
cozum: mevsim degisikligi veya tembeliktende olsa: kendini spor salonuna atiyorsun, varsa okuldaki programlara yoksa iste kosu bandiydi, agirlikdi falan 1 saat calisiyorsun. sonra o erteledigin isleri yapiyorsun. bir de derin derin nefes aliyorsun. o agri kus olup ucuyor ;)hoscakal

teyzenteyfik dedi ki...

Eva,
cok tesekkürler önerilerin icin. Hepsi de gayet mantikli ve dogru. Ama bende bir mantiksizlik var bu siralar. Dur bakalim, gececek.

Cok tesekkürler ziyaretin icin, yine gel.

Sevgiler.