Perşembe, Mayıs 10, 2007

Bugün güzelligin dünden ziyade


Gece saat 01.30 da trenden inip, telefonuma baktigimda, ekraninda minik bir ev isareti vardi. Telefon hattimi alirken verdigim ev adresime yaklastigimda beliren isaret bu. Hey, evime gelmisim ben! O minik ev ikonunu ve altindaki "Home" yazisini görmek hosuma gitti.
Tüm gün eski is yerimde calistim. Bugün 2 numarali tramvayi kullanamadim ise gitmek icin ama yarin öbür gün binerim heralde.
Teyzem bana pizza yapti bu aksam. Cok güzel olmustu. Mutfak masasinda onunla sigara icmeyi, Türkiye`de tatil planlarini ve Türkiye`den haberleri dinlemeyi özlemisim. Kollarinin agrisi gecmis, hatta omuzlari, ayaklari bile daha az agrir olmus. Buna sebep, 3 aydir sürekli gittigi masajmis. Düsünmüs ve karar vermis, o masaj yatagindan alacakmis kendine. Evet, cok pahaliymis ama varsin o da ona 30 yillik calismasinin bir hediyesi olsunmus.

12 yorum:

uzay dedi ki...

masaj yaptırmak istiyorum bendeee..her yerimden katır kutur sesler geliyo ve ayrıca canım pizza istiyo..ne zaman geliyosun memlekete?

Sebnem'den dedi ki...

HOME SWEET HOME,
TEYZENE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN..NE ZORDUR KEMİK AĞRISI.BAZEN BENİ ÇİĞNEMELERİNİ O KADAR ÇOK İSTİYORUM Kİ..DELİ GİBİ ÇALIŞIP KENDİMİ ŞIMARTAMIYORUM YA,HERHALDE ONDAN BU İSTEK.

Adsız dedi ki...

senin evin orası değil ki...

teyzenteyfik dedi ki...

Uzay,
canin masaj ve pizza istiyor ve ben ne zaman geliyorum? Simdi, cümlelerde mi cift anlam sözkonusu yoksa ben secilmis kisi miyim?
:)
hiic belli degil ne vakit memlekete gidecegim.(ne yazik ki!)

teyzenteyfik dedi ki...

Sebnem,
sen de al bir masaj yatagi:) Cidden acayip bir sey. Pek iyi geliyor. Bir iki denemisligim var. Ya da spor falan yapsan?

teyzenteyfik dedi ki...

Rosy,
evet, burasi benim evim degil. Biliyorum. Ama telefonum bilmiyor bunu. Iyi ki de bilmiyor. Yanilgisi da güzel.
Peki, benim evim neresi? Hatta benim evim var mi?

Açalya dedi ki...

ne guzel telefonmus o oyle...masaj yatagi ha, ohhhhh.

uzay dedi ki...

yau seni çagırıom işte gelde pizza yapıp yiyelim sonrada masaj yaptırmaya gidelim :)

teyzenteyfik dedi ki...

Acalya,
o özellik telefonun degil, hattin özelligi. Homezone olayi. Yani eve dogru yaklasinca, cep numaram degil de, cep telefonumun hattina dahil olan ev telefon numaram devreye giriyor. Böylece evde iken cep telefonumdan aradigim ev numaralarini normal sabit telefondan ariyormusum gibi hesaplaniyor. Ve beni de cep telefonuma bagli olan sabit telefon numaramdan arayabiliyorlar.

Masaj yatagi... cennette kesin cok vardir degil mi?

teyzenteyfik dedi ki...

Uzay,
tamam :)
ha, teyzem tiramisu yapti bir de bugün. :)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Telefon şirketlerinin insan kazıklamak üzerine değil de, hizmet vererek karşılığını almak amacıyla çalıştıkları bir memlekette olanlara da bakın siz!
Memlekette ise, sabit olanı, gezgin olanı bütün telefonların hizmet(!) amaçlı şirketleri "nasıl daha çok sağarım şu kerataları" konulu uzmanlık tezlerini vermenin mutluluğu içinde, doktoralarını vermek hazırlığındalar, oysa.

teyzenteyfik dedi ki...

Ekmekcikiz,
güzel bir uygulama degil mi bu anlattigim?
Hatta yeni bir tarife cikmis, gecen gün aradilar. Onun da cok iyi özellikleri var. Sagolsunlar, tam ögrenci isi yapmislar :)