Pazar, Aralık 10, 2006

Gecen haftadan notlar

Dondurmam Gaymak filmini izledim gecen hafta. Eglenceli bir filmdi ama beni etkiledigini söyleyemem. Hafizamda yer kaplayip zaman zaman aklima gelecek bir film degil. Eglenceli ve sicak bir filmdi.
Bu film icin cok sey duymus ve okumustum ama bende esas ön yargiyi olusturan filmi görmeden önce yönetmeni tv de görmemdi. O an farketmistim, bu adamin yönettigi bir filmse, kesin beni cok da etkilemeyecek diye. Cok kisa bir konusmasini dinlememe ragmen neden böyle düsündügümün sebepleri cok uzun.

Bu filmden sonra sürekli olarak Karpuz Kabugundan Gemiler Yapmak filmi geldi durdu aklima. Ne güzel filmdi o. Önümüzdeki günlerde tekrar izleyecegim.

Yine gecen hafta teyzemle Noel kurabiyesi yaptim bol bol, cesit cesit. Dagitildi yine herkese. Ben henüz hic yemedim, benim payim teyzemde duruyor hala. bugün gidip alirim belki. Ben teyzem hevesleniyor diye, o da ben hevesleniyorum diye yapiyoruz galiba bu bayram bahanesiyle, tatlidir, börektir, kurabiyedir yapma isini.

Insanoglu ne ilginc. Aslinda insanoglu, insanogullari arasindayken cok ilginc.

Dün Fransa ya gittim. Besancon`a. Güzel sehir.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

karpuz kabuğundan gemiler yapmak'ı birlikte seyretmiştik değil mi? hem de senin ısrarınla. hiçbir şey yapmıyoruz deyip duruyordun, sonra bizi sürükleyerek götürmüştün filme. bir özel gösterimdi. hazırlıksız olduğumdan mı ne, film çok hoşuma gitmişti.

ne güzel gündü!..

Sonne dedi ki...

biz insanogullarinada yemek düsüyor o güzel kurabiyeleri...ellerinize saglik...

teyzenteyfik dedi ki...

yiyin gayri..:)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
teyzenteyfik dedi ki...

iste tam böyle konusuyorlar filmde ve cok sirin oluyor bu konusma. :)