Cuma, Aralık 22, 2006

ben yarime neler neler alayim?

Iyi bir digital fotograf makinesi almaya karar verdim. bugün iki büyük magazaya baktim, karsilastirmalar, incelemeler yaptim. Notlar aldim. Geldim eve internetten tekrar arastirdim, test sonuclari falani filani. Ama karar veremedim halen. Anlamam ki ben. Yarin belki yine gider, saticinin ellerine birakirim kendimi. Acele etmek de istemiyorum ama aylardir alma niyetimi artik gerceklestirmek, yeni oyuncagimla oynamaya baslamak istiyorum hemen. Tabiki cok profesyonel bir model almayacagim ama bir yandan da aklimdan geciyor, almisken oldukca iyisini al diye. Sonra diyorum ki; beni ezebilir o makine zamanla. "-Aldin beni, masallah, neler cektin neler! "der, dillenir diye korkuyorum.
Önerisi olan var mi?

Fotograf: A. Rodchenko

5 yorum:

Adsız dedi ki...

:)) önce neyi istediğine karar ver zoomlu cihazlardan mı yoksa şu yeni moda digital makinelerden mi?ayarlarını otomotik ayarlıyanlardan mı yoksa senin elinin karar vereceklerinden mi. buna karar verisen sana fikir verebilirim.ama bence hakkını verirsin bunca zaman almaman enteresan hatta. bu işi iyi yapacağını bile düşünüyorum.
........

Adsız dedi ki...

benim önerim yok.
evcini'nin fotoğrafları çok güzel, ona bir bak istersen.

svg.

teyzenteyfik dedi ki...

markiz ve endiseliperi, ikinize de cok tesekkürler, ilginiz icin. Sanirim sona yaklastim, karar verme asamasini atlattim gibi, simdi hesap kitap olaylarina girmem lazim :)
sevgiler.

Adsız dedi ki...

Benim de bir fikrim yok ama ricam var. Hangisinden memnun kalirsan bana da soyle ki, ben de uzun zamandir erteledigim isi sayende halledeyim.
Sevgiler ;)
S.

teyzenteyfik dedi ki...

tamam, Sanem.
hedefe cok az kaldi, benden haber bekle harakete gecmek icin :)