Çarşamba, Ocak 05, 2011

Deli işleri

Bu ofis ortamları ne garip ya. Ne çok kırık tip var ortalıkta. Aslında evlerine göndersen pamuk şekeri olurlar kesin ama bir araya gelince oluşan elektrik baş döndürücü. Herkesin döndüğü kendine tabii ki ama oluşan hortum bizi de peşine takıyor hiç farketmeden.

Düşünün, "ama bu benim baardaağııım" diye bağrışan biri olabilir ortalıkta. Aynı kişi haftasonu evindeki benzer bardakları sadece sıkıldığı için hiç düsünmeden çöpe atan kişidir de. Bu ufak örnekti. Bunun daha ele gelir versiyonlarını düşünün bir de.

4 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Bizim gençliğimizde "tip" derdik böyle acayiplikleri olanlara. Tipsiz gibi, bir çeşit! :)
Sen orda bu "tip"lerden sıkılmışsın biraz. Öyle mi Teyzencim?

Nukima dedi ki...

ya ben bunlar sebebiyle eve gidip battaniyeye sarılıp oturmak istiyorum ama bi taraftan da çok komik oluyolar. düşünüyorum eve gidersem kime gülücem diye:))

teyzenteyfik dedi ki...

Ekmekcikız,

evet ya! ne garipler degil mi bu tipler? Sıkıldım gercekten. Ama Nukima'nın da dedigi gibi, eglence kaynagı da oluyorlar bazen:)

çok öptüm seni. İyi seneler!

teyzenteyfik dedi ki...

Nukima,

haklısın kesinlikle. Bugün bu tiplerden olusan bir grup kız ofisteki baska bir kızı neredeyse aglayacak hale getirdiler. Neymiş? kız kısa giyiyormus, gece kıyafetiyle işe geliyormus falan diye alay ederek ortalıkta konusup üzdüler kızcagızı. Size ne ya. kim ne giyerse giysin!

İş ortamlarındaki muhafazakarlık temasını baska bir yazımda işlerim artık.:) O konuda da doluyum.

Sana da iyi seneler!