Pazar, Ocak 17, 2010

Guzel kadin

Bugun yeni programina baslayan Turkan Soray ne kadar icten selamladi seyirciyi. Gozleri doldu, heyecanlandi. Icten ve iyi bir kadin oldugu nasil da belli. Ve ne kadar guzel! Yasi ilerledikce, hatta daha da yaslandikca hep guzel kalanlardan. Sacma sapan estetiklerle tum guzelligini yok edenlerden degil. Zamaninda cok guzel kadinmis dedirtenlerden. Biraz da utangac sanirim, halen tutuk ve cekinerek konustuguna gore.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

psikolojik bir sorunu var sanırım. fazla heyecanlanıyor, resmen titriyor. yeni değil, neredeyse 10 yıldır böyle. hatta ikinci bahar'da nasıl oynabildiğine şaşırırdım. eminim o programlardan sonra kalp krizi geçirmiş gibi hissediyordur.

ilk filmlerinde de güzelmiş, ama daha ortalama bir güzel. sonra müthiş güzel'e geçmiş. arada sanki biraz tipi oturmuş (ilk filmlerde 16-17) bir de burnu yapılmış.

teyzenteyfik dedi ki...

Simon,
evet, asiri heyecanliydi ama zamanla biraz daha sakinlesir belki...:)

Hem varsin oyle olsun, cok rahatim havalarinda olanlari gormeyelim her daim ekranda. Sunucu ayaklarina yatmamasi da guzel. Cunku ozel bir sunuculuk meziyetinden ziyade, onun orada olusu, anlattiklari, Turkan Soray'in tarihini izlemek daha onemli, di mi?

Feride Nizamettin dedi ki...

Bahsettiğin programı izlemedim ama ben de Türkan Şoray'ı çok severim. Hülya Koçyiğit'in, Fatma Girik'in veremediği sıcaklığı, yalınlığı vardır. Ondan zaten o Sultan diğerleri değil:)

Ha bu arada "mim"lendin, sobe :
http://pisikopati.blogspot.com/2010/01/pek-sevgili-joa-can-cancan-beni.html

Yesim Arpat dedi ki...

Türkan'ı ben de severim. Hatta beni biraz ona da benzetirler. Öhöm öhöm. Çok beğendiğimden kendini bu benzetmeler çok da hoşuma gider. Ama şu programında bana biraz 'durgun zekalı' geldi, allah için. Sanki zor anlıyor, anladığını da yanlış anlıyor gibi. Yıkıldım bariz.
Umarım ben yanlış anlıyorumdur.