Cuma, Kasım 06, 2009

Yarabbi sukur

Kac gundur ruyalarimda bok icinde yuzuyorum. Hatta, gelip temizlesin diye anneme haber saliyorum. Annem, bok iyidir, paradir, evin dolsun tassin insallah, dedi. Manyak miyiz neyiz?

5 yorum:

Aydan Atlayan Kedi dedi ki...

İnsanın içindeki Pollyanna en çok da rüya yorumlarken ortaya çıkıyor galiba :)

endiseliperi dedi ki...

büyük rüya tabirleri kitabımızı açalım: "rüyada tuvalete girdiğinizi gördüyseniz para ya da mülkiyet konusunda bir davanın işaretidir. başka birinin tuvalete girdiğini gördüyseniz, sizden borç para istenecek. rüyada temiz bir tuvalet, maddi durumun pek iyi olmadığını belirtir. buna karşılık rüyada pislik bulaşmış (bok yani. benim kitap pek kibardır), pislikle dolmuş bir tuvalet çok iyi sayılır. bu, işten bol gelir, büyük para ve hatta servettir."

yaşasın! zengin oluyorsun!:)

sevgiler.

simurg dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
teyzenteyfik dedi ki...

Simurg dedi ki;
rüyada ilk yorumun çok önemli olduğunu bilirim ben.Pislikle oynadığını görüyorsan, vaktinizi yararsız işlerle geçiriyorsun demekmiş. bir yerine bulaştığını görürsen şayet bir servete kavuşacağına delaletmiş.sen bulaşmayı bırak içinde yüdüğüne göre pisliğe bulanmış olmalısın. ahan da yazıyorum buraya teyzen:)eline toplu bir para geçecek iyi bir miktar hem de rüyanda anneni çağırıp seni temizlemesini istiyorsan annenede bu paradan vereceğine işarettir. seni zengin edecek rüyaya biraz saygı duy lütfen :P
(denetimden geçip, tekrar yayımlanmış yorumdur:P)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Teyzencim,
Hayırdır inşallah!
:)))