Salı, Şubat 05, 2008

Karnaval var, a dostlar

Pazar günü sokaklar bombostu. Son kalanlar disinda herkes karnavala gitmisti...
































Ne yazik ki fotograflar cep telefonuyla cekildi, yine de görmenizi istedim.

6 yorum:

Anahtar dedi ki...

son resimdeki yüzü biyerden çıkarıcak gibiyim ya neyse..,
çok sıcak resimler olmuş.
ellerinize sağlık

Adsız dedi ki...

köln'de filan ahali de giyiniyormuş. sizde öyle değil galiba? biraz soğuk geldi bana ortam, öyle mi?

teyzenteyfik dedi ki...

Anahtar,
Begendigine sevindim. Ama tam curcunayi yansitamadim sanirim. Boyumdan dolayi, kendim bile geciti zar zor gördüm, arkalarda ancak yer bulabildigimden.
:)

teyzenteyfik dedi ki...

Simon,
Olur mu, tüm sehir halki bir haftadir kedi, köpek, cadi, melek, canavar seklinde dolasiyor ortalikta. Ögretmenler, ögrenciler bile okula öyle köstümlerle gittiler.

Fotograflarda pek belli olmamis ama ortam oldukca sicakti.

Adsız dedi ki...

Öğrencilerin ve öğretmenlerin okula kostümle gitmesi ne kadar hoş ve kıskanılacak bir durum.Daha ne kadar bekleyeceğiz acaba bu hoşgörü için,azıcık da eğlenmek gerek yaşamda be ,diyebilmek için.Oralarda birçok şeyin hoş karşılanmasını ve yaşamdan zevk almak için ellerinden geleni yapmalarını çok,çok kıskandım doğrusu."Farklı olabilirsin sen" daha bacak kadarken böyle öğretiliyor olmalı onlara.Bizde de köy çocuğu saçını azıcık dikleştirdi diye mdür tarafından kafalarını yıkamaları için tuvalete gönderiliyor.Bizdeki de ne keyif ama.Kadın öğretmenlerimiz de ancak türban kostümü giyiyor.Ömrümüz boyunca görüp bakacağımız kostüm bu okullarımızda.Yine de çok şanslıymışım ki Türkiye'de doğmuşum.ya İran'da,Sudi Arabistan'da doğmuş olsaydım.Allah korumuş.Ölü halimin bile olmasını istemeyeceğim yerler.

teyzenteyfik dedi ki...

Kum,

evet kostümlerle ortaliklarda dolasmak en büyük keyfi cocuklara veriyordur degil mi? Hic de degil! Buradaki koca koca adamlar, kadinlar sekilden sekile giriyor ve cok mutlu oluyorlar. Biz olsak hiiic mi hic yüzvermeyiz böyle seylere. Dedigin gibi, hayattan zevk almak icin ellerinden geleni yapiyorlar galiba.

Büyük konusma!(Arabistan diyorum :)