Cumartesi, Eylül 29, 2007

Gönülle muhabbetteydik

O yasli adamla (yasli adam demeye kiyamiyorum) muhabbetteydim bu aksam da. Yarin yola cikiyorlar, gidiyorlar, elinden kitap düsürmeyen kücük kiziyla birlikte. Yol üstü beni de teyzeme birakacaklardi ama ben okul icin yapmam gerekenleri bitiremedigimden gidemiyorum onlarla. Hani bir tv isimiz vardi, hatirladiniz mi? Iste o tv icin bu yaz cekimler yapilmisti ve hazirladigimiz filmin montaj görevi bana aitti. Tatilden dökdük ya, bindiler tepemize, simdi montaj bitene kadar kipirdayamiyorum bir yere, Allahsiz da öyle uzun is ki!. Ama belki saliya kadar biter de giderim teyzeme. Cici ablami da görürüm orada, o cok uzaklara gitmeden.

Efendi, edepli yaziyorum ama bakmayin siz bana, temizinden 3 kadeh sarabimi ictim o saygideger, ak sacli, kara yüzlü beyin de oldugu muhabbet masasinda fakat masanin agirligi üstümde halen, ondandir edebim, civitmayisim. Yoksa bos degilim yani...

S. yaslaninca bu adama benzeyebilir. Her daim nasil olur da insan tarafsiz ve acik bakar olaylara, kisilere? Adaletini eksiltmez hic? Ben basaramiyorum sanki bunu ama bu yasli adam öyleydi. Ne güzel, S. de öyle. Canim, acilan tek gülüsün sen bu bagin(saygilaaar)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

içinde bulunduğu ortam ve içinde yaşadığı çevre insanın psikolojisi üzerinde nasılda etki bırakıyor ...


ağır abilikten efendilğe toy delikanlılıktan bilgaliğee
...
önünde uzanan alternatif yolları kendin seçiyorsun çıkacağı noktayı bile bile ....




saygılarrr
:D

Aslı Cin dedi ki...

:) Saygılaaar...

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Ah, çok yaşasın Aslı!
Yazıyı okuyunca benim de içimden aynı şey geçmişti.:))

Montajınızın çabuk bitmesini dileyelim, o vakit.:)

Adsız dedi ki...

Merhaba diyesim geldi. Merhaba.

www.elifsavas.com/blog

Sonne dedi ki...

Üc kadehten tabiki...:) Cici tabiki...:)

teyzenteyfik dedi ki...

Hepinize tekrar saygilaar :)

Merhaba Elif!!!