Pazar, Haziran 03, 2007

Senin yazın kışa benzer, cok içmiş sarhoşa benzer


Bir haftalik tatil bitti. Tatil de denmez ya! Gündüzleri is aksamlari ders ve haftasonlari bu durumun daha da yogunlastirilmis versiyonlari... Yarin tekrar okulumun oldugu sehre dönecegim. Hic gidesim yok. Iyi ki bilet bulamamis ve Istanbul`a gidememisim bu tatilde, yoksa halim icler acisiydi dönerken. Tekrar motive olmam cok zaman alirdi eminim.

Dün gece saat 03.30 da isten geldigim icin sabah gec uyandim ve kahvaltidan sonra ise tekrar gitmemek icin mizirdanip, teyzemlerin taze süt almak icin bir köye gitme planlarina kendimi zorla dahil ettim. Buradaki ahirlar dayanilmaz kokuyor. Hayvanlari nasil besliyorlar bilmiyorum ama bizim oralar gibi hic degil. Bizim oralarin tezekleri mis gibi kokar diyor teyzem, e bence de öyle:) Ormana gittik oradan da, oradaki cesmeden, dagdan gelen sudan biraz eve getirmek icin. Orada bahceler arasinda gezerken erik, kiraz, visne gibi bazi meyvelerden asirdik ufak ufak. Teyzem korka korka asma yapragi topladi bir üzüm baginda. Burada üzüm baglarina kamera yerlestiriliyor, gizlice gireni cikani yakalamak icin.

Acik hava ve günesin etkisine sonradan eklenen acligimdan olsa gerek aksam üstü ise giderken fena bir basagrim vardi. Ya da annemin dedigi gibi oldu, "kac gündür et yemedim basim agriyor" Ki eve gelince teyzem harika bir biftek pisirdi, yedim, iyiyim sükür simdi.

10 yorum:

uzay dedi ki...

ohhh mis gibi olmus işte!
afiyet olsun :)

Adsız dedi ki...

öncelikleee ohhhhhhhhhhh oafiyet olsun sonrasında baş ağrısı için geçmiş olsun

sonracıma tabi yaaa et giren eve dert girmezmiş lüp lüp yeki derdin tasan olmasın bir dirhem etinle binbir ayıbın örtülsün ...


amma saçmaladım yaa

neyse güzel bir hafta sonu olmuş senin için açık hava insan iyi gelir kendini yenilemiş olursun..

Sebnem'den dedi ki...

süpper yapmışsın tt...
baş ağrın fazla oksijendendir..bana hep olur.

teyzenteyfik dedi ki...

Uzay,
evet mis gibiydi valla. Pizzanin yanina biftek mi yapsak bir de? :)

teyzenteyfik dedi ki...

Diagonel,
evet, lüp lüp yedim :)
Ayrica bir dirhem etin bin ayip örttügü de yok. Simdi bir dirhem et ile bin ayip islemis gibi sucluluk ve ardindan da mutsuzluk hissediyoruz.
:)

teyzenteyfik dedi ki...

Sebnem,
evet, fazla oksijenden olabilir. Degigim gibi günes de yakiciydi ve ben acikinca midemdeki boslugun aynisindan beynimde de olusur ve o da agri yapar:)

Sonne dedi ki...

Erige dalmak bu olsa gerek...:)

Adsız dedi ki...

Ohhhh.... Sanki oradaydim ben!

Bence hayvan yemleri vejeteryan degildir de ondan kotu kokuyordur. Biliyorsun, iclerine kemik tozu, balik bilmemnesi koyuyorlar simdi. Deli dana hastaliklari filan da o yuzden cikiyor.:o(

www.elifsavas.com/blog

teyzenteyfik dedi ki...

Sunny,
kiraz degil miydi o? Ama masallah, dalis denir tabii ki buna.:)

teyzenteyfik dedi ki...

Elif,
evet, ondan kötü kokuyor. Her halti yediriyorlar.

Cok sevgiler:)