Pazartesi, Haziran 18, 2007

Dudaklarin mühür olsa ben acarim bana getir


Hava sicakmis, tam yazmis, ilk defa gecen hafta suya girmisim, yine bolca su yutmusum.

Bezmisim ama sebepsiz, aslinda sebepli… Ama anlatilmiyormus her sey, her sey konusulmuyormus, filmlerdeki gibi icindeki her seyi kusabilecegin bir arkadasin olmuyormus etrafinda. Dersler yogunlasmis, ama derdim o degilmis. Kader, Melegin Düsüsü, Selvi Boylum Al Yazmalim, Takva filmlerini izlemisim geceleri uyumadan, sabaha yaklasirken. Kader nasil da iyi bir film olmus. Asya „sevgi nedir?“ diye sorunca ben de sormusum.

Marketten eve gelirken odamin penceresinden disariya dogru rüzgarla savrulan turuncu perdemi görmüsüm, kanim isinmis odama, onu daha da alev rengi yapan günese. Uzundur ilk defa aldigim cikolatadan yemisim bol bol. Bugün ne pisirsem diye düsünmüsüm haftalardan beri ilk defa. Evi süpürmüs, silmisim. Üstüste ayni sarkiyi defalarca dinlemisim. Aylardan haziranmis, benim ömrümün bir günüymüs bu gecen.

6 yorum:

uykucu dedi ki...

kızma ama yanlızlığına imrendim .keşke bende biraz yanlız kalıp kendimi dinlesem, kaybolan beni bulsam, kendim için yemek yapsam,istediğim filmi izlesem ve sadece kendim için temizlik yapsam.bu günlerin ve gençliğin tadını çıkar yıllar sonra özlemle anıcaksın bu günleri.
sevgiler..

teyzenteyfik dedi ki...

Figen,
haklisin, yalnizlik hic de kötü degil. Ama sürekli bu hal olunca zor oluyor tabii ki. Seni cok iyi anliyorum, uykuya giderken bile Berkay birakmiyor seni degil mi:)

ben bu aksam icin film seceyim simdi :)
cok sevgiler

endiseliperi dedi ki...

daha iyi olmana sevindim.

Annelog Atölye dedi ki...

Taze, canlı, ümitli bir yazı olmuş. Böyle hissetmene sevindim:)

teyzenteyfik dedi ki...

Endiseli Peri,
benim icin endiselenme, bir iyi bir kötü, hayat geciyor iste. Bir gün de bitecek.

"Hayat kisa, kuslar ucuyor."

teyzenteyfik dedi ki...

Annelog,
bazen üzülüyorum. Yine tatsiz nesesiz yazdim, kimse gelmez okumaz beni, diye.

Reyting kaygim var galiba.

Ama elimde degil, nese yoksa yok iste. Sen beni görsen gercekte, bunu basarmamin imkansiz oldugunu anlardin. Suratim aninda belli eder halimi. Hic saklayamam kendimi. Keske öyle olmasam.

Ama sen yine de canlilik ve ümit gördüysen yazdiklarimda, buna cok sevinirim.

Cok sevgiler.