Salı, Eylül 06, 2011

Hayat ne korkunç yav

Bu hastalık olayından dolayı 3 defa o korkunc MR aletine girmem gerekti. Birinde 45 dakika bekledim. Ve kapalı yerde kalma korkusu basgosterdi bende o günden beri. İkinci girdigimde birden bagırıp aletten cıkmaya calısmıstım, radyologun azarı ve annemin kandırmaları ile tekrar girmistim alete. Arada aletin icinde iken yasadıgım duyguları birebir hatırlıyorum ve dayanılmaz bir korku hissediyorum. Geçen gün otobüsün içinde iken de aynı sey oldu. Acil dısarı cıkıp hava almak istedim, sacmalayıp bagırmamak icin kendimi sakinlestirdim. Niye böyle oldu anlamadım. Önceleri hic yoktu böyle bir sey. Bir daha beni MR aletine sokarlarsa kendimi camdan atarım, demistim S.'e. O da yalan oldu gerci, lafımın üstüne bir defa daha girdim MR'a.

Ya bir de sabah gelirken yolda minik bir serçe vardı. Tam Kadıköy çarşıda, yerde. biraz dürttüm hareket etmedi. Elime alıp bir yere kaldırıp koyayım bari, dedim ama o sırada korktu ve biraz uçup uzaklaştı, sonra tekrar yere kondu. Ne yapacagımı bilemeyip bırakıp geldim onu. Yolun sonunda arkama dönüp baktıgımda halen orada duruyordu. Tüm gün icime dert olacak simdi! O minik serce ne oldu acaba diye :( Dana gibi kediler dolu bir de oralarda.

7 yorum:

endiseliperi dedi ki...

MR a girmeden önce sakinleştirici bir şey veriyorlar aslında. house da gördüm sanırım bunu. çok iyi olur, diye aklımda kalmış. çünkü kapalı yerde o kadar ben de panik yapabilirim.

serçe ile olan bizim terasta güvercinle oldu. tina görür diye telaşlandım, elime alayım dedim, pırr uçtu gitti sonra. umarım serçe de sadece yorulmuştur da sonra uçmuştur.

tekrar çok geçmiş olsun. öpüyorum çok. sevgiler.

teyzenteyfik dedi ki...

Peri,

yok canım ne sakinlestiricisi, tam tersi beni azarlayıp durdular. Eline bir dügme veriyorlar, eger kötülesirsen bas, diye ama onu da kullanmak cesaret istiyor onca azardan sonra :)

Acık MR aletleri de var aslında, tamamen acık oluyormus üst kısım. 3. defa icin şişli'de o aletin oldugu bir yer buldum ve hastanede bedava cektirmek yerine oraya 400 TL baymayı göze aldım ama onu da doktor kabul etmedi. Neymiş, acık olanalra güvenilmezmiş! İşgüzarlıgından!

tekrar teşekkürler, sevgiler.

Vladimir dedi ki...

Rahatsızlığın nedir bilmiyorum ama büyük geçmiş olsun. Mr çilesi çekmek çok kötü geçen yıl Hazirran ayından beri annemin ortopedik rahatsızlıkları ile haşır neşir vaziyetteyiz biraz toparladı şükürler olsun. Ekim ayı gibi bir doktor ahbabımızdan kuruignetedavisi diye bir şey duyduk aynı isimde sitesi de var. O tedaviyi anneme uygulattırınca boynundaki fıtık ağrılarından kurtulabildi en azından.

Tekrar büyük geçmiş olsun.

Gulsen dedi ki...

geçmiş olsun

egemavisi dedi ki...

Geçmiş olsun. Umarım bir daha başınıza gelmez bu çile.

teyzenteyfik dedi ki...

Tüm geçmiş olsun dilekleri için çoook teşekkürler. Gerçekten geçecek umarım... Yakında....

teyzenteyfik dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.