Salı, Şubat 09, 2010

Topuklarin nokta nokta bas gelin

Evim tam ev oldu. Geleni gideni eksik degil. hatta mart ayinda sunlar sunlar geliyor, siz su aya gelin gibi ayarlamalar bile yapar oldum. Genelde yatili misafirim var. Gerci gelenler pek misafir gibi degiller. S. farkinda degil gelen gidenin. O hep calisiyor. Cok calisiyor. Canim.

Keske yasli bir misafirim gelse. Erkek olsa. Burnuma yasli adam kokusu gelse. Oksurugune aldirmadan tutun saran, sert ve kirisik elleri, yuzu tutun kokan.
Insana etrafinda ya bebek ya da yasli lazim. Vicdan icin, merhamet icin, sabir ve huzur icin gerekli sanki. (sakin akliniza hep annemin aklina gelen gelmesin!)

Hadi oynayalim. Tikla, oyna! Oynamayanin kaynanasi olsun :)

6 yorum:

egemavisi dedi ki...

Çok sevinçli gördüm sizi, ne güzel. Umarım hep böyle neşeli olursunuz.

Kremali'nin annesi dedi ki...

Rahmetli dedemi ozledim yine; Gelincik sigaralarini bir an evvel icip bitirsin de bos kutular bana kalsin diye beklerdim. Keske hic icmeseymis :(

Evde bebek olmasiyla yasli olmasi durumlari, o bahsettigin guzellikleri bahsetmesi nedeniyle birbirine benzese de, yine de cok farkli seyler gibi geliyor bana. Cunku icimizden cikana gosterdigimiz sevgi ve merhameti icinden ciktigimiza gosterme konusunda biraz daha cimriyiz nedense :(

Senin, insaallah hem bebegin hem de yaninda yaslanan yakinlarin olur Teyzencim. Kalbinde her turlu sevgi ve merhamete bolca yer oldugunu taa buradan hissediyorum cunku :) Bakarsin yaslaninca senin yanina tasiniriz bizim beyle birlikte, ne dersin ;)

Sevgiler...

teyzenteyfik dedi ki...

Ege Mavisi,
evet biraz deli nesesi benimki..:)
Senin de nesen bol olsun.
Cok sevgiler

teyzenteyfik dedi ki...

Kremali,

sen bir bahaneyle benim yanima tasnacaksin ama bilmiyorum hangisiyle!!

:)

Neyse, bebeni buyutup tasin da, biz yaslaninca o bize baksin bari...:)

sevgiler...

Vladimir dedi ki...

İyi insanların bedduaları kabul olmuyor malesef :(

teyzenteyfik dedi ki...

Vladimir,
olur olur, olmali...
catlarim yoksa...:)