Perşembe, Aralık 03, 2009

Komsu

Sanirim komsulara arada bir yaptigim pasta boregi goturmem hic iyi bir davranis degil. Onlari da tabagi dolu gondermeye zorluyor olabilirim. Napayim, hepsi yasli komsularin, aman da kizim ne guzel yapmissin, demeleri hosuma gidiyor. Bir de ne yapsam iki kisilik olmuyor, cok oluyor. Bugun sondu, bir daha goturmeyecegim, gereksiz bir temas belki de.

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Yapma ne olur. Gotur yine de... Belki geri getirmek zorunda kalmayacaklari disposable kaplara koy goturursen tabagi geri getirmek zorunda kalmazlar...

Kremali'nin annesi dedi ki...

Bence de vazgecme bu guzel komsuluk geleneginden. Kimbilir nasil mutlu oluyorlardir, eski komsuluk hatiralarini senin gibi nispeten genc (cok kotuyum kabul!) bir komsu uzerinden yad ettikleri icin. Beni bile duygulandirdin yahu :)

Bi de, sana komsu olmak istiyorum ben. Zaten yas musait sayilir, diger kriterleri de aliyim lutfen :P

azra dedi ki...

öyle bi göz atıyodum bloglara.. senin bloğunun ismini okuyunca nasıl bi kahkaha attıysam çalışma arkadaşımın tuhaf bakışları bana çevrildi birden..."iyice sıyırdı bu" diye geçirdiğinden eminim içinden..
bense hala gülüyorum..
içimden:)))

teyzenteyfik dedi ki...

Elestirel Gunluk,
ama oyle tabaklar kullanirsam ayip olur canim, kedilere yemek verir gibi:) Ama devam edecek eylemlerim, tamam...:)

Kremali,
benim tabaga bir poset cay koyup getirmis komsum. Kibris'a gitmis, oranin cayi pek guzel olurmus, bana da biraz getirmis...:) Ama sade icme, agir olur, biraz turk cayiyla karistirip demle, dedi... Ben klasik rize cayi pek sevmem zaten, her daim iri yaprakli, sert caylar tercihimdir. :)

Bana komsu olsan cok isime yarar aslinda. Genelde cok fazla yardima ihtiyacim oluyor evde yaptigim islerde. simdiki komsularima gore nispeten genc, eli becerikli biri fena olmaz.:) Iki tabak yemek degil mi, veririm..:)

Azra,
ben seni guldurdum, Allah'da beni guldursun mu?
:)

Kremali'nin annesi dedi ki...

Tabi canim, benim tezi ve veledi de diger komsulara ihale ettik mi oldu bu is:)) Karin tokluguna ofset baskicilik da yaparim evelallah :)

azra dedi ki...

güldürsün tabi be ya:)))

figo dedi ki...

keşke yanında olabilseydim.mavi blv.şirin evdekı halimiz gibi...çok özledım o günleri...