Pazar, Mayıs 03, 2009

Gunes yine doguyor, sabah oluyor


BANDISTA
Bandista evi şenlik kıyamet bir eylem bandosu şimdi ses vermekte ska, balkan, vertov, reggae, eşitlik, özgürlük, cango, votka, adalet, kökler sularından... Bandista evinde geceler gündüz gündüzler denktir geceye, bu evde güneş batsa da dinlenir ev hece heceye...

Kac gundur S. bana Bandista dinletiyor. Yeni kesfi. 
Web siteleri uzerinden albumlerindeki tum sarkilari dinleyebilir, isterseniz tum albumu indirebilirsiniz. Zaten "copyleft, bandista, 2009 | armağandır. çoğaltınız! dağıtınız!" buyurmuslar kendileri. 

Asagidaki linke tiklayin, dinleyin, pek sevecek, sasiracaksiniz.

4 yorum:

Ahmet TOGAY dedi ki...

S'ye çok teşekkürlerimi iletiniz. Çok güzel bir albüm. Timur Selçuk'un ilk albümleri tadında. İnsanın hemen masabaşın'dan kalkıp Taksime'e gidesi geliyor.
Sevgiler
Ahmet

teyzenteyfik dedi ki...

Ahmet bey,
linke tiklayip, dinleyip, begenmenize cok sevindim. Hele simdiki bahar gunlerinde insana pek iyi geliyor degil mi, masabasindan kaldirip Taksim'e goturecek sarkilar dinlemek?

Aslinda 1 Mayis icin Timur Selcuk'un Payidar'ini da buraya koymak istedim fakat bir turlu iyi bir kayitini Youtube disinda bir yerde bulamadim. Siz onu da zevkle dinlerdiniz, kesin.

Bu arada, epey zamandir goremiyordum sizi, sayfanizdaki yeni yaziyi da gecen gordum, cok sevindim. Bir daha aralari boyle uzatmazsiniz umarim.

Sevgiler, saygilar..:)

egemavisi dedi ki...

Sayfa açılır açılmaz hareketli bir müzik karşıladı beni. Şimdi de albümü indiriyorum. Çok sağolun böyle bir bilgilendirme için.

teyzenteyfik dedi ki...

Egemavisi,
Dinleyip, begenmene sevindim...:)