Salı, Ocak 06, 2009

Bugun

Insankizina her daim bir iki adet iyi kiz arkadas lazim. Sevgiliymis, kocaymis bunlarin hepsi gun gelip yalan olabiliyor. Ama herhangi bir yandan tekmeyi yiyince, ilk olarak yine kiz arkadasinin yaninda solugu aliyorsun. Bu kiz arkadaslar, daha once tartismis, bagrismis, birbirini kiskanmis bile olsalar mevzu dertlesmeye gelince ana kucagindan farksiz oluyorlar.

6 yorum:

Kedi Narnia dedi ki...

kesinlikle katılıyorum :)

Kremali'nin annesi dedi ki...

Valla iyi bir kiz arkadas bulursan bana da haber ver Teyzencim. Bu yasima geldim bulamadim oylesini. Onun yerine iyi bir koca verdi Mevlam, daha iyisini sana versin:)

endiseliperi dedi ki...

ben yine de dertleşmek için erkek arkadaşın daha güvenli olduğunu söyleyebilirim:)

sevgiler, güzel, mutlu yıllar!

Feride Nizamettin dedi ki...

sevgili teyzen sana kesinlikle katılıyorum ve 3 cankuşumla bu akşamki gecikmeli yeni yıl kutlamasını (içmeye bahane:) iple çekiyorum. Neyim var neyim herşeyimi herdaim anlatabileceğim,ne yaşarsak yaşayalım beni asla arkamdan vurmayacak dostlara sahip olmak çok güzel ve hayata karşı kendini güçlü hissettiren bir duygu.

Adsız dedi ki...

İnsan insanın kurdudur sözünü haksız çıkarabilecek arkadaşlıkların devri geçti mi ne? Kadınlar arasında belki halâ mümkündür, bilemem tabii. Ama erkekler arasında mümkün olabileceğini biliyorum. Kadınlarla erkekler arasındaki ise çok karmaşık, çok çapraşık, çok kritik, çok tehlikeli...

teyzenteyfik dedi ki...

Dolphinblue,
ben de katiliyorum:)

Kremali,
tamam, var bende bir kac tane, gel seni tanistirayim..:P
Iyi koca cumlemizin basina. Iyi koca cumlemizin basina diyorum :)

Peri,
agzin yanmis galiba senin. Gerci cok haklisin, kotu ornekler cok daha fazla.
Cok sevgiler ve sana da mutlu mutlu yillar.

Pisikopati,
afiyet seker olsun :)

Metin bey,
insan insanin her daim kurdudur, sanmam ki o devir gecsin :) Ama kadin arkadaslarima haksizlik da etmek istemem. Benim pek sevdigim, her daim derdimi dinleyecek, daralsam yanima kosacak, hatta mutlulugumu da ictenlikle paylasacak arkadaslarim var. Cogunu uzun yillardir cok seyrek gorsem de. Acaba ondan mi boyle iyiyiz? :)
Kadin ve erkek arasindaki arkadaslik hakkindaki firkirlerinize tamamen katiliyorum!
Sevgiler.