Cumartesi, Ağustos 30, 2008

Iyi seyler de olmadi degil

Son günlerde cok yogunum. Toparlanmakla ugrasiyorum ve islerim tam bir karmasa icinde ilerliyor son bir iki haftadir.

Tüm esyalarimi doldurup, Istanbul`a gönderdigim 6 koca koliden bir haftadir haber alamiyorum. Iclerinde nelerim yok ki. Cok üzülürüm onlarin basina bir is gelirse. Hem gecmisimden hem de gelecek planlarima ait bir sürü sevdigim esya var icinde. Halen elimde net bir bilgi olmamasiyla birlikte, kolilerin pazartesi Istanbul`a ulasmalarini umuyorum.

Öyle iste, bunun gibi bir sürü ters giden islerim vardi ama dün geceden beri yaz burcu kus gezegenine gectigi icin islerim yavas yavas yoluna giriyor gibi.

(son zamanlarda gelen yorumlara akilli akilli cevap yazamiyordum, kimse kusura bakmasin lütfen)

Öptüm
Sizin Teyzen Teyfik`iniz.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

uçak gibi dünyanın öte tarafına gidip mr. wang tarafından kendi bavullarına benziyor diye alınıp evine götürülme olasılığı olmadığı için birşey olmaz, merak etme. sadece gecikir.

teyzenteyfik dedi ki...

Simon,
bakalim, ben de oyle umuyorum.
Son soylenene gore yarin yerine varmasi gerekiyor.

Adsız dedi ki...

Teyzem Teyfik, eşyaları ben de merak ettim valla :) Bizi haberdar ediniz efenm :)

teyzenteyfik dedi ki...

Sayin Zehirli Orumcek,
durumlar cok fena. Demin kavgasini yaptim firmayla. Esyalarim halen varmamis Istanbul'a ve nerede olduklarini da bilemiyorum! Guya haftaya pazartesi kesin Istanbul'a varacakmis!

Onceki hafta araba bozuldu, esyalar Avusturya'da kaldi denildi, gecen hafta esyalar Almanya'ya geri geldi dendi, bugun ise gorevlilerden birisi esyalarimin Italya'da oldugunu soyledi!

Cok sinirliyim cok :(
Adamin birisiyle kavga ettim ve esyalarimi geri almak istiyorum, sizin hizmetinize lanet olsun, dedim, o da sinirlendi guya bana ve bir iki gun icinde esyalarimin tekrar burada bana teslim edilecegini soyledi.

Halen endiseliyim...:(