Pazartesi, Mart 10, 2008

Açık Radyo Dinleyici Destek Projesi

Haberiniz vardır, bu günlerde Acık Radyo'da Dinleyici Destek Projesi 2008 Özel Yayınları var. Geldigimden beri sürekli bir kosturmaca icinde oldugumdan henüz özel yayınlarını dinleyemedim. Web sitelerinden Özel Yayın Programlarına baktım, epey şenlikli görünüyordu. Neyse, lafı uzatmayalım. Diyecegim o ki; destek olun! Ben ögrencilik statüsünde oldugumdan ne yazık ki destek olamıyorum fakat kayıtlarda velim olarak gecen S. destek olacak.

Destek olmak icin 0212 343 41 41 numaralı telefonu arayabilir, web siteleri üzerinden bilgilerinizi verebilir ya da direkt onları ziyaret edebilirsiniz. Desteklemek istediginiz programın bir saati icin 120 Ytl, yarım saati icinse 60 Ytl ödüyorsunuz. Bence hic de abartılacak, üstüne cok düsünülecek rakamlar degil. Calısan insanlarsınız!

Asagıda, onların agzından projelerinin tanımını okuyabilirsiniz.

"Dinleyici Destek Projesi Nedir?

Radyomuz, “sürdürülebilir bağımsızlık” doğrultusunda ödün vermeksizin yayınlarına devam ediyor. “Kâinatın tüm seslerine, renklerine ve titreşimlerine açık” olma düsturunu, ancak temel insan hak ve özgürlükleri dışında hiçbir "ideoloji"ye, hiçbir çıkar ve sermaye grubuna ve devlete bağlı olmadan, yani gerçekten bağımsız olarak yerine getirebiliriz. Açık Radyo’da hep bu temel prensibi öncelikli olarak kabul ettik.

Bundan dört yıl önce, Dinleyici Destek Projesi’ne başlarken, bu çabanın gerçekleşebilmesinin en sağlam yolunun dinleyicinin maddi ve fikri katılımı olacağını düşünmüştük. Bu modelin işlediğini artık biliyoruz; en başta hayal ettiğimiz gibi, bir radyonun bağımsızlığını sürdürebilmesinin tek garantisinin dinleyicisinin ona sahip çıkması olduğunu görüyoruz.

Her yıl düzenlenen Dinleyici Destek Projesi ile Açık Radyo dinleyicisi radyosuna sahip çıkıyor. Dinleyiciler seçtikleri programın istedikleri bir saatine kişisel olarak sponsor oluyor. Yani dinleyiciler bedava dinleyebilecekleri bir yayının sürdürülebilmesi için para vererek destek oluyorlar. "


Hassas kardesiniz Teyzen Teyfik'den sevgiler.

5 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Şekerim,
Dinleyici destek projesi bu, veli destek projesi değil, dikkatini çekerim.
:-))

teyzenteyfik dedi ki...

ekmekci kız,
eger velimiz de dinleyici ise, sayılmaz mı?
:)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Sayılır o vakit.
Tamam.
:))

redrabbit dedi ki...

teyzenteyfik,
programı alabildin mi merak ettim.Bir de radyoda Emre ile karşılaşma şansını buldum.Pazartesi günü dinleyici destek projesi kapsamında özel bir program yaptı ve konuğu da Cengiz Özkan'dı.Muhteşemdi tek kelimeyle..Emreyle senin bloğun vasıtasıyla karşılaşmamız da yeterince eğlenceli zaten..Neyse radyoda destek kampanyası devam ediyor aynen anlattığın gibi..Bekleriz..

teyzenteyfik dedi ki...

Merhaba Redrabbit,
evet, aldim ve dinledim programi, cok tesekkürler. Karsilasmaniz ne güzel olmus :)

ben ne bahsettigin programi ne de destek projesi kapsamindaki herhangi bir programi dinleyebildim. Ilk günler vakitsizlik ve sonrasinda da arizalanan bilgisayarim yüzünden...

Sevgiler