Cumartesi, Ekim 20, 2007

Seni gören aşık aklın şaşırır




















Cizdigim günün gecesi rüyama girdi bu hanim. Gercegi daha güzelmis. Güler yüzlü, neseli biriydi. Gözleri cok parlak ve rengarenkti.

10 yorum:

ümran dedi ki...

Madem o kadar güzeldi de niye böyle çizdin yaw,ürkütücü sanki biraz :))

uykucu dedi ki...

çizgi kalitesi süper bence ihmal etme bolca çiz..sanat sadece güzeli resmetmek değildir demiş birisi....

teyzenteyfik dedi ki...

Limon,
önce cizdim, sonra rüyamda gördüm hanimi. Yani, cizgidim karakter canlandi(!), rüyama girddi. Ne fantastik di mi? :) Ama bence hos bir hanim, neresi ürkütücü? :)

teyzenteyfik dedi ki...

Figen,
efendim sizden bunlari duymak büyük seref :)

Adsız dedi ki...

Sevgili TT (Nasıl hitab etmem gerekir Teyzen daha mı iyi acaba bilemedim.)
Bloglar arasında gezinirken sana rastladım. Desenine bayıldım, doğaçlama yazılarını, müzik zevkini de sevdim. Deseninden belli ki eli karakalem tutan birisin. Ama başka da desenine rastlamadım blogunda. Kendin hakkında pek ipucu vermemişsin. Almanyada ne yaparsın (Bir çok yazına baktım ama pek de bir ip ucu göremedim, belki atlamış olabilirim), nereden mezunsun vbg. Tabii ki özeline girmek istemem ama blog yaptığına göre belki? Daha başka desenin varsa mutlaka görmek isterim.
Teşekkürler TT,
Ahmet

uykucu dedi ki...

hayda ben kimim ki? abartıp şımartmayalım lütfen:)

teyzenteyfik dedi ki...

Sevgili AT (ya ben nasil hitap edeyim?:)

Saka bir yana, stediginiz gibi hitap edebilirsiniz, tabii ki.

Desenim, yazilarim ve paylastigim müziklere dair yorumunuza özellikle tesekkür ederim. Aslinda baska desenlerim de(ki pek pek az yayinladim) mevcut aslinda. Aralik 2006 ve Ocak 2007 Arsivinde görebilirsiniz. Onlarin disinda da ufak tefen bir kac sey daha var sanirim orada burada. Ben bile bulmakta zorlandim, emin olabilirsiniz. Size onlari bulmak icin tek tek arsivleri gezerken ne kadar uzun zamandir bu blogun hayatimda oldugunu farkettim. Belki yillara vuruldugunda kisa ama... Benim bile unuttugum bir dünya ayrinti, bir sürü gün, kisi, nesne hakkinda notlar düsmüsüm. Sonradan, yillar sonra okumasi kesinlikle zevkli olacaktir diye umuyorum.

Kendi hakimda ipucu vermememe gelince, aslinda takip edildiginde asagi yukari durumum anlasilir, fakat direkt olarak cok yazmamaya calisiyorum. Niyeyse halen kendime güvenim yok, kimligimi tamamen ortaya serecek kadar. Sanki aniden bir sey olur ve benim canimi yakabilir gibi bir tedirginligim var. Yoksa bakmayin siz, hevesliyim kendimi teshir etmeye:) Bir kac defa yasadigim sehri, kendi fotograflarimi falan yayinladim ama yapamadim... Tekrar sildim. Hatta gecen yaz sonu gibi bir tedirginlik havasina girdim ve blogumda bana dair cok net bilgiler veren yazilari, yorumlari yayindan kaldirdim.

Ama sizin hakkinizda ben de bilgi sahibi olursam, elbette ki merak ettiginiz seyleri mail yoluyla cevaplarim. Atla deve degil ya altiüstü fani bir teyzen teyfik! :)

Tekrar tesekkürler.

teyzenteyfik dedi ki...

Figen,
olsun, simar!
Sen Figen`sin iste, yeterli degil mi? :)

Adsız dedi ki...

Gercegi hangisi? Oburu ruya ise, gercegi resmidir. :oP

www.elifsavas.com/blog

Adsız dedi ki...

bence gerçeğini rüyasında görmüş. çizdiği ise rüyasında sonradan gördüğünü önceden bildiği hali, rüyadan aklında kaldığınca.